Llibre Estripar la terra. Contra les mentides del món rural (2a edició)

Llibre publicat a l’editorial Raig Verd en català i castellà.

Autor: Pol Dunyó Ruhí

Estripar la terra exposa les mentides del món rural i fa una reflexió de la percepció enganyosa que tenim del nostre entorn. A través de diversos capítols, i en un format inspirat en el manifest, Dunyó estimula el lector a repensar com ens relacionem amb el temps, la terra i el que hi produïm. L’autor analitza també les nostres formes de consum i el vincle amb el nostre estil de vida, mentre rebutja la sobreexplotació, la pressa i la violència contra la natura i contra nosaltres mateixos.

Amb un llenguatge evocador i poètic, però alhora amb un estil provocador i sense complexos, ens fa replantejar les prioritats per combatre els discursos de la lògica del capitalisme.

És una obra imprescindible per conèixer i entendre aspectes al voltant de la diversitat, l’equilibri i la sostenibilitat que ens farà qüestionar les nostres pròpies dinàmiques i passar a l’acció.

>>> CLICA AQUÍ PER COMPRAR EL LLIBRE <<<

Premsa

“Amb un estil entre la prosa poètica i la reivindicació, l’autor ens ofereix reflexions i propostes per revisar la feina al camp, com es fa i quins són alguns falsos mites que cal desmuntar.”

Revista Agrocultura, núm 86

“Dunyó proposa buscar maneres de rendibilitzar les terres de cultiu que s’han abandonat, combinant-hi pràctiques tradicionals amb coneixements moderns. Es podria veure un paral·lelisme amb moviments urbans que volen recuperar edificis abandonats.”

Directa.catDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *