Política d’enviaments

Condicions de venda

A la botiga del El Mosaic garantim una compra segura a través e la plataforma online del Banc Sabadell.

Els enviaments dels productes comprats es realitzen a través de missatgeria.

Preus

Tots els preus que apareixen a la botiga de El Mosaic són en euros (€) i inclouen l’IVA vigent corresponent i són vàlids excepte fi d’existències. Els preus dels enviament només són vàlids a Espanya.

Acceptació de comandes

El Mosaic es reserva el dret d’acceptar o no les comandes realitzades.

En cas d’error en els preus i quantitats tant dels productes com de l’import del transport, El Mosaic podrà anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

En cas de qualsevol error o dubte tant en el procés de compra com en la veracitat del mateix, El Mosaic podrà anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

Enviament

El temps de lliurament de cada article dependrà de la disponibilitat del mateix i del lloc de recollida o enviament. En el cas que per les característiques de la teva comanda (per exemple, enviaments fora de les zones pre-establertes), les despeses d’enviament finals fossin més altes, t’ho advertiríem abans de fer-lo efectiu.

Si vols cancel·lar una comanda que ja ha estat confirmada, pots posar-te en contacte amb nosaltres per informar-nos-en. En el cas que ja s’hagi iniciat el procés d’enviament, podràs procedir a la devolució del mateix una vegada l’hagis rebut.

En cas de trencament o pèrdua de tot o part de la comanda es procedirà al seu posterior lliurament o la devolució de l’import total satisfet.

Responsabilitat

El Mosaic no es fa responsable de cap pèrdua o dany causat als nostres clients o qualsevol tercera part a causa de l’ús d’algun dels productes subministrats.

Llei aplicable

Les compres realitzades queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de legislació concordant, entenent-se realitzades les compres en el nostre domicili fiscal.