Com comprar?

La cistella. Com funciona?

1. Instruccions per fer la teva comanda: dirigeix-te a la BOTIGA. Clica “Afegeix a la cistella” el producte que vulguis. Si vols, per exemple, dos enciams, clica dos cops a “Afegeix a la cistella”. Un cop acabada la comanda, fes clic a “Visualitza la cistella”, o al menú CISTELLA i finalitza la teva comanda escollint el sistema d’enviament que prefereixes. A la pestanya EL MEU COMPTE pots gestionar les teves dades i comandes recents.

2. Divendres actualitzem els productes i enviem per Whatsapp les novetats, així com l’enllaç al web per a fer la vostra comanda. Contacteu per Whatsapp al 692673817 (Pol) per rebre les actualitzacions setmanals.

3. Servim hortalisses, bolets, fruita, ous, làctics i carns de pastura. Els nostres productes són de cultiu ecològic i cultivats amb tracció animal. Tot el que no produïm prové d’altres productors de proximitat i ecològics.

4. Fins dilluns a les 22h (Diumenge per les comandes amb carn) es pot fer la comanda que s’entregarà els dimecres o els dijous en funció del lloc.

5. El pagament de comanda és mitjançant VISA, Verse, transferència o “Bizum”.

6. Les comandes són entregades a domicili al Baix Maresme (des de Vilassar de Mar fins Premià de Mar), a Badalona, a Barcelona i a Vallromanes. També disposem de punts de recollida a Premià de Mar, Vilassar de Dalt i Òrrius on recollir les cistelles gratuïtament.

Les nostres hortalisses són cultivades amb la Cati i la Xula, les eugues de l’hort d’El Mosaic, treballant amb perspectiva holística i amb el màxim respecte cap als processos biològics. Les comandes d’hortalisses es poden completar amb ous de la mateixa finca,  així com fruita, carn de vedella de pastura, porc i pollastre, i làctics (llet, iogurt, i mató), i altres, tot ecològic. Comptem amb una xarxa de productors ecològics i de proximitat per aconseguir garantir una continuïtat, varietat i qualitat en tots els productes que oferim.

Restauració

El Mosaic ofereix el seu producte per a la restauració, combinat amb producte d’altres companys productors agroecològics de la zona, per tal de poder oferir varietat i continuïtat en productes d’horticultura i fructicultura ecològics, de proximitat i de temporada. Oferim producte usual tant com varietats i espècies vegetals originals, poc comuns i de gran qualitat.

Si tens un restaurant, posa’t en contacte amb nosaltres al telf 692 673 817 (Pol), i et farem arribar el llistat de producte disponible i els seus preus.

Treballem en ecològic, fem les tasques agrícoles amb tracció animal, i ens basem en sistemes de cultiu regeneratius, en acord amb el principi d’actuació holística i basada en el màxim respecte cap als processos biològics.